MarkaWorld.com

Braun ile esnekliğin gücünü keşfedin…

Sonsuz fırsatlar sunan bir dünyada sizin için önemli olan şeylere odaklanmak gittikçe güçleşiyor – sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek, tutkularınızın peşinden gitmek, işyerinde performansınızı artırmak gibi. O değerli anlarda en iyi halinizde olabilmenin sırrı; yaklaşımınızı değiştirmekten, yani esnekliğin gücünü keşfedip ondan yararlanarak önemli olana odaklanabilmekten geçiyor.

Braun ile esnekliğin gücünü keşfedin…
04 Aralık 2017 - 15:53 'de eklendi ve 1132 kez görüntülendi.

Önemli olan anlarda en iyi hallerinde görünmek ve hissetmek isteyen erkeklerin üstün bakım aletlerine ihtiyacı var. Braun esnekliğin gücünü anlıyor ve akıllı teknolojisi, inovasyon ve tasarımının gücünü kullanarak size özel üstün bir tıraş deneyimi sunuyor. 

Braun’un 9, 7 ve 5 Serisi tıraş makineleri AutoSense teknolojisi sayesinde en çok ihtiyaç duyduğunuz anda ayarlanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu makineler akıllı düşünce ve tasarımın zirvesini temsil etmektedir. Sakalınızın yoğunluğunu gerçek zamanlı algılama ile ölçer ve gücünü sürekli ayarlayarak sakal yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde hızlanır. Böylece her darbede ve tüm tıraş boyunca aynı performansı sağlar. Cilt üzerinde ilerlerken belirli bir bıçak hızı ve yüksekliği uygulayarak kılları yakalar.

Braun’un tam ihtiyaç duyduğunuz yerde otomatik olarak akıllı güç sunan AutoSense teknolojisi tıraş makinenizin sürekli olarak kendini ayarlaması anlamına gelir, bu da önemli olan durumlara kendinizi uyarlayabilmenizi sağlar.

Dünyanın en etkili tıraş makinesi Braun 9 Serisi / 9290 – 1449TL

SyncroSonic™ teknolojisine sahip Braun 9 Serisi Braun’un en iyi özelliklerini bir araya getiren teknoloji ve tasarımın bir birleşimidir. Tüyleri yakalamak için dakikada 10.000 mikro titreşim, 40.000 çapraz kesme hareketi gerçekleştiren akıllı Sonik teknolojisi ve size eşsiz bir tıraş deneyimi sunmak üzere sakal yoğunluğuna göre ayarlama yapan AutoSense teknolojisini bir arada sunan 9 Serisi daha yüksek etki ve cilt için hassaslık gözetilerek tasarlanmıştır. Altın titanyum kaplı kırpıcı dahil Braun’a özgü tıraş elemanları içeren bu tıraş makinesi size en kaygan tıraş deneyimini sunar.

Braun Series 7 Tıraş Makinesi / 7899 – 1199TL

Akıllı Sonik Teknolojisi ile sakalınızı algılayan ve kendini buna ayarlayan bu akıllı tıraş makinesi tüm cilt tipleri için mükemmel seçimdir. Akıllı AutoSense teknolojisi sayesinde sakal yoğunluğunuza ayarlanır. Ayrıca hassastan turboya 5 Özelleştirme Modu vardır. Size özel yakın bir tıraş için gereken gücü tam olarak ihtiyaç duyduğunuz yerde sağlar.

Braun Series 5 Tıraş Makinesi / 5140 – 749TL

Skin-Sensitive Teknolojisi ile Series 5 Serisi cilt konforunuz göz önüne alınarak tasarlanmıştır. AutoSense Motor sürekli olarak gücünü ayarlarken diğer yandan Comfort FlexHead tıraş başlığı büyük ve hatta en küçük konturlarda gezinir. Olağanüstü bir performans sunmak için birlikte çalışırlarken cilt konforundan ödün vermez ve size en yakın tıraşı sunar.

 

Etiketler :
SON DAKİKA HABERLERİ
hali
İLGİLİ HABERLER