MarkaWorld.com

2016 EV TEKSTİLİNDE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM YILI OLACAK

2016 EV TEKSTİLİNDE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM YILI OLACAK
23 Kasım 2015 - 9:01 'de eklendi ve 1585 kez görüntülendi.

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD), ev tekstilinde 2016 kış trendlerini belirledi. Evlerinde bu yıl özellikle yenilik arayanlar için geometrik desenler kurtarıcı oluyor. Huzurun ve güvenin rengi olan mavi ve tonları bu kış evlerin vazgeçilmezi olurken sadelikten ödün vermeyenler için ise kendine has asaleti olan kahve, bej gibi toprak tonları ön planda yer alıyor.

tetsiad_2

Türkiye’de ev tekstili sektörünün nabzını tutan TETSİAD, bu kış evinde enerji veren tonlar yakalamak isteyenler için, ev tekstilinin 2016’ya hangi renklerle giriş yapacağını açıkladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeniliğin, rahatlığın ve fonksiyonelliğin öncelikli tercih olmasının yanı sıra, sade sevenler için toprak tonları; yenilik ve hareketlilik arayanlar içinse mavi ve tonları evlere yansıyor.

tetsiad_3

Geometrik desenler ve ince detaylar kışa damgasını vuruyor

Bu yıl evlerde geometrik desenler ve ince detayların ağırlıklı olarak tercih edildiğini ifade eden TETSİAD Başkanı Yaşar Küçükçalık: “Tüketicileri rahat hissettirecek ve güven verecek temaları bu yıl da evlerde göreceğiz. Geometrik desenler sayesinde yatak örtülerinden perdelere; tüllerden bornozlara kadar hemen hemen her ürün grubunda hem dinamik hem de sade ve modern bir tarz hâkim olacak. İnce detaylar dediğimiz, küçük ama belirgin desen ve tasarımlar ise bu yılın öncelikli tercihleri arasında olacak” diyor.

tetsiad_4

Evlerde yeni trend: Tezat Tarzlar

Samimi, özgün ve minimalist tasarımlarla bu yılın en estetik yıl olacağını ifade eden TETSİAD Başkanı Yaşar Küçükçalık, “Tüketicileri rahat hissettirecek ve onlara güven verecek formları da bu yıl evlerde göreceğiz. Yatak örtülerinden, perdelere; tüllerden bornozlara kadar hemen hemen her ürün grubunda tezat ama estetik tonlar ve tasarımlar ön planda olacak. Bu yıl evlerinde dinamik, zaman zaman birbirine uyumsuz tonlar, ama büsbütün estetik bir hava yakalamak isteyenler için 2016, ev tekstilinde bir değişim ve dönüşüm yılı sayılabilir” dedi.

 

dekoronline_yatay_banner

SON DAKİKA HABERLERİ
hali
İLGİLİ HABERLER