MarkaWorld.com

VitrA seramiklerde doğaya dönüş…

VitrA seramikleri, üstün yüzey teknolojisiyle aşınmaya, kimyasal malzemelere, ısı değişimine, neme ve güneş ışınlarına karşı dayanıklılık sunarak tercih ediliyor.

VitrA seramiklerde doğaya dönüş…
11 Mayıs 2016 - 16:30 'de eklendi ve 2403 kez görüntülendi.

Önceleri, banyo ve mutfakları doğal taşla döşenen ahşap evler vardı. Ardından modern evler inşa edildi, salonlar yine ahşapla kaplanırken, banyolarda tercih edilen malzeme seramik oldu.

vitra_2

Günümüzün modern yapılarında, yalnızca evler değil tüm yaşam alanları seramikle kaplanmaya başladı. Sektörünün trendlerini belirleyen VitrA’nın doğadan esintiler taşıyan yer ve duvar karoları, iç ve dış mekânlarda, duvar ve zeminlerde güvenle kullanılıyor.

vitra_3

VitrA, salon ve teraslarda ahşap görünümlü porselen seramikleri, yatak odası duvarlarında 3D rölyefli karoları öneriyor. Banyoda, yıkanma alanlarında kullanılan mermer ve doğal taş görünümlü seramikler, diğer kaplama ürünlerine oranla daha temiz ve hijyenik bir ortam sağlıyor. VitrA seramikleri, üstün yüzey teknolojisiyle aşınmaya, kimyasal malzemelere, ısı değişimine, neme ve güneş ışınlarına karşı dayanıklılık sunarak tercih ediliyor.

 

Etiketler :
SON DAKİKA HABERLERİ
hali
İLGİLİ HABERLER