MarkaWorld.com

Lova ile iyi bir uyku, iyi bir yaşam!

Daha sağlıklı bir uyku için, vücut ortopedisine odaklanan Lova Yatak, iki yepyeni modeliyle iyi bir uykuyu ve iyi bir yaşamı evlerinize getirmeye hazır. İyi yaşamın temelinde yer alan iyi ve kaliteli bir uyku, bağışıklık sistemini güçlendirirken yeni günü sağlıklı bir enerjiyle karşılamanıza da destek oluyor.

Lova ile iyi bir uyku, iyi bir yaşam!
04 Mayıs 2020 - 14:05 'de eklendi ve 812 kez görüntülendi.

Lova Fine Coolest ile serin ve taptaze bir uyku, yenilenen bir cilt

Fine Coolest, yataklar içlerinde yer alan nane özü ile gün boyu ferahlık ve zindelik sunuyor. Nane özü ile dokunan özel kumaşıyla cildin yenilenmesine de destek olan Fine Coolest yataklar, tazelik ve zindelik hissi verirken uyku kalitesini de artırıyor.

HRS Yay Teknolojisiyle uzun yıllar formunu koruyan bu yeni model, zaman içinde karşılaşılabilecek yatakta çökme şikayetini minimuma indiriyor ve yoğun yay sistemiyle tüm vücut tiplerinde omurga ve kas sistemine dengeli destek sağlıyor.

lova2

Lova Algua Wellness ile daha kuvveti bir bağışıklık sistemi, dinamik bir vücut

Spirulina yosunu ile güçlendirilmiş Algua Wellness yataklar özel kapsül teknolojisi sayesinde, uyku sırasında vücudu sarj ederek yeni güne dinamik bir başlangıç yapmanızı sağlıyor. Yatağın üzerindeki kumaşta bulunan mikrokapsüllerin içerisinde bulunan doğal alg özü, uyku sırasındaki sürtünme ile açılır ve 7-8 saatlik bir doğal sağlık tedavisi için, vücudu yenileme özelliğine sahip spirulina moleküllerini serbest bırakır. İçerisinde 11 çeşit doğal vitamin, 10 çeşit mineral, 18 çeşit amino asit, demir, koruyucu antioksidanlar ve proteinler bulunduran spirulina, siz uyurken bağışıklık sisteminizi güçlendirerek enerjinizi tazeler.

Etiketler :
SON DAKİKA HABERLERİ
hali
İLGİLİ HABERLER