MarkaWorld.com

Star Wars™ heyecanı ve ‘Klonların Saldırısı’ LEGOLAND® Discovery Centre’da!

LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, Star Wars hayranı tüm çocuklar ve ailelerini 21 Nisan Cumartesi günü Star Wars™ Episode 2 ‘Klonların Saldırısı’ hikayesinin LEGO® parçalarıyla hayat bulacağı yepyeni temalı eğlence alanının açılışına davet ediyor. Açılış etkinlikleri hafta sonu boyunca ve 23 Nisan’da da devam edecek.

Star Wars™ heyecanı ve ‘Klonların Saldırısı’ LEGOLAND® Discovery Centre’da!
17 Nisan 2018 - 20:40 'de eklendi ve 1828 kez görüntülendi.

Açıldığı günden bu yana çocuklar ve aileleri için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, şimdi de hayranlarına Star Wars hikayesini yeniden keşfedecekleri yepyeni bir alan sunuyor. 21 Nisan Cumartesi Günü’nden itibaren, teması her yıl değişen eğlence alanında Star Wars™ Episode 2 ‘Klonların Saldırısı’ hikayesi LEGO® parçalarıyla hayat buluyor.

Açılışa özel düzenlenen ve 21 Nisan Cumartesi günü başlayan etkinlik, hafta sonu boyunca ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nda da devam ediyor. 3 gün boyunca Star Wars heyecanı yaşatan etkinlik Forum İstanbul çocuk katı etkinlik alanında Maker Deneyimi ve interaktif bir eğlence ile başlıyor, Star Wars’un LEGO® parçalarıyla hayat bulduğu yeni temalı eğlence alanının keşfi ve Star Wars Mosaik Atölyesi ile devam ediyor. 21-22-23 Nisan tarihlerinde Star Wars Episode 2 ‘Klonların Saldırısı’nı LEGO® parçalarıyla yaşatan eğlence fırsatını kaçırmayın!

legoland_2

Klonların Saldırısı LEGOLAND Discovery Centre’da!

LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul içerisinde bulunan ve teması her yıl değişen eğlence alanında Star Wars™ dönemi başlıyor. Çocukların LEGO® parçalarıyla Star Wars™ Episode 2 hikayesini yeniden keşfedecekleri alan, ‘Klonların Saldırısı’nın ilki olan Geonosis teması üzerine kuruldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın hemen öncesinde tüm çocuklara hediye edilen Star Wars™ Episode 2 Temalı Eğlence Alanı’nın 21 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek açılışında Star Wars™ hayranı çocuklar ve aileleri buluşuyor.

Maker ile İnteraktif bir Star Wars Deneyimi…

Star Wars™ Episode 2 Temalı Eğlence Alanı açılışına özel olarak düzenlenen etkinlik kapsamında ayrıca, Forum İstanbul Bayrampaşa çocuk katı etkinlik alanındaki Maker Deneyimi ile interaktif bir eğlence sunuluyor. Maker Deneyim Alanı’nda Star Wars™ heyecanı sensör ve motorlarla hareketlendirilen LEGO® parçaları ve ışın kılıçları ile bambaşka bir boyuta taşınıyor. 21-22-23 Nisan tarihlerindeki etkinlik kapsamında 3 boyutlu yazıcılar, kodlama ve robotik araçlar kullanarak oluşturulan deneyim alanında bolca fotoğraf çekip bu eğlenceyi unutulmaz anılara dönüştürmek de mümkün.

Star Wars Mozaik Atölyesi

Açılış kapsamındaki etkinlikler LEGOLAND® Discovery Centre içerisindeki Atölye Odası’nda, Star Wars Mozaik Atölyesi ile tamamlanıyor. Model Yapım Uzmanı Deniz Can Doğan’ın rehberliğinde düzenlenen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve öncesinde 3 gün boyunca dev Star Wars Mozaiğinin yapılacağı atölyeyi kaçırmayın!

 

Etiketler :
SON DAKİKA HABERLERİ
hali
İLGİLİ HABERLER