MarkaWorld.com

Tasarımcı banyo üreticisi Duravit, geleceğin banyo trendlerini sunar…

Nordik zarafet, belirgin geometri ve akıllı çözümler…

Tasarımcı banyo üreticisi Duravit, geleceğin banyo trendlerini sunar…
06 Haziran 2017 - 12:58 'de eklendi ve 1598 kez görüntülendi.

Duravit, ISH 2017’de sunulan yeni ürünlerle iç tasarımın temel fikrini yeniden yorumladı ve yüksek yaşam standartlarına sahip bireysel banyolar için tasarımlarının arasına yenilerini kattı. Tüm ürünler tutarlı bir tasarım diline sahiptir ve tüm serilerin ürünleri birbiriyle optimum etkiyle birleştirilebilir. Hassas geometrik formlar, seçilen malzemeler, yumuşak, mat renkler ve dokular banyonuza farklı ve size özel bir hava katarak tasarım, fonksiyon ve yüksek çalışma konforu mükemmel şekilde koordine edilir.

duravit_3

Yumuşak Renk Tonlarıyla Nordic Şıklık

Nordic döşeme tarzı, açık formlar ve yumuşak, doğal renklerle karakterize edilir.

Danimarkalı tasarımcı Cecilie Manz, Duravit için hem hissi hem de işlev bakımından etkileyici olan Nordik tasarımını yeni teknolojiler, yeni renkler ve yeni malzemelerle birleştirdi.

Luv banyo serisi, büyük odalar ya da misafir banyoları için tamamen yeni tasarım olanakları sunar. Alışılmadık tasarımları Nordik saflığı ve duygusal zerafeti birleştirir. DuraCeram®’dan üretilen tezgah üstü lavabolar ince kenarları, geniş iç derinliği ile etkileyicidir. Malzemelerin ve renklerin seçimi, Cecilie Manz’ın zarif dokunuş ve nüans duygusunu yansıtır. Duravit, ilk kez DuraCeram lavaboların dış tarafında yumuşak tonlarda mat renkler kullanıyor ve bu da lavabo içindeki beyaz seramik ile kontrast oluşturuyor. Saten mat vernikte yeni soluk Nordik renkler, mobilyalarda da bulunabilir. Sıcaklık hissi veren ve yüksek kalitede mat görünüm sağlayan mineral malzeme DuraSolid A’dan üretilmiştir.

duravit_4

Yeniden Tasarlanmış Zamansız Geometri

Net, zamansız formlar kalıcı değer yaratır ve banyo mobilyaları için idealdir.

Duravit tarafından tasarlanan VeroAir, şu an devam eden eğilimi koruyor: dayanıklı tasarım için hem mekanları hem de kişileri etkileyen banyo serileri. Net, klasik dikdörtgen şekli ile Vero, 2001’den beri banyo tasarımının mimari klasiklerinden biri olmuştur. Modern üretim teknolojileri sayesinde Vero Air’in hassas tasarımı Vero’nun zamansız geometrisini yeniden yorumluyor. Ürün yelpazesindeki lavabo ve küvetler, ince kenarlara ve çarpıcı bir çizgisel çekiciliğe sahip.

Yeni DuraSquare koleksiyonuyla Duravit, netliği ve hassaslığı ile yeni standartlar belirleyen Vero Air’in bir yenisini sunuyor. Lavabodan küvete kadar tüm banyo ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek şekilde tasarlandı. İçeriği ise yenilikçi DuraCeram ve DuraSolid malzemeleriyle hazırlandı.

duravit_5

Kompakt Alanlar Için Yaratıcı Çözümler

Yaşam alanlarımız gittikçe sınırlı hale gelerek daha fazla pratiklik gerektirmektedir. Ve bu da beraberinde alanların kullanımında akıllı çözümler gerektirir. Duravit, yenilikçi Shower+Bath kombinasyonu ile çağdaş banyo tasarımı ve optimum alan kullanımıyla ilgili gereksinimleri birleştirmeyi başardı: EOOS’un tasarımında duşakabin ve küvet bir arada bulunuyor. Shower+Bath’in fonksiyonel çok yönlülüğü DuraSolid malzemesinin kullanımının bir sonucu.

duravit_6

Bireysel ve boyutları yeniden tasarlanmış yıkama alanı hem işlevsel hemde kullanışlıdır

Yeni sistem, iki farklı kalınlıkta (30 ve 45 mm) ve değişken genişlik ve derinlikteki tek biçimli mobilya konsollarını içermektedir. L-Cube, Vero, Happy D.2, Delos, DuraStyle, Ketho ve X-Large toplam yedi Duravit serisi ile kombine edilebilirler. Duravit konsolları, kayısı incisi veya taş mavi gibi parlak parlak vernikten meşe veya ceviz gibi gerçek ahşap cephelere kadar 32 farklı kaplama ile üretilmektedir.

 

Etiketler :
SON DAKİKA HABERLERİ
hali
İLGİLİ HABERLER