MarkaWorld.com

En keyifli anlarınızın mimarı; Santos Koltuk Takımı…

Uzun ve yorucu bir günün ardından evimizin huzurlu havasında, rahat bir koltukta arkamıza yaslanıp oturmak, koca bir günün stresinden arınmamıza yardımcı olur. Evin en çok vakit geçirilen alanı olan oturma odalarında en büyük ihtiyacımız ise konforlu bir koltuk takımıdır. Her evin ihtiyacına uygun çözümler üreten İder Mobilya, rahatlık ihtiyacınıza Santos Koltuk Takımı ile yanıt veriyor.

En keyifli anlarınızın mimarı; Santos Koltuk Takımı…
11 Temmuz 2016 - 10:52 'de eklendi ve 1790 kez görüntülendi.

Yaz aylarının aydınlık havasına yakışan, evinizin daha ferah görünmesine yardımcı olan beyazın ve canlandırıcı etkisiyle evinize enerjik bir görünüm kazandıran morun bir arada kullanıldığı koleksiyon, konfor ve estetiği en sade şekilde harmanlıyor.

Üçlü, ikili ve tekli koltuktan oluşan Santos Koltuk Takımı, ahşap ayaklarla dengeli bir bütünlük yakalıyor. İstenildiğinde açılarak yatak olarak da kullanılabilen koltuk takımı, misafirlerinizi daha uzun süre ağırlayabilmenize yardımcı oluyor. Koltukların sırt kısımlarında yer alan kapitone detaylar koleksiyonu zenginleştirirken, çiçek desenli kırlentler tasarıma dikkat çekici bir hareket kazandırıyor.

İder Santos Koltuk Takımı, evde vakit geçirmekten hoşlanan, konforuna düşkün ve zevk sahibi kullanıcılarını bekliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
hali
İLGİLİ HABERLER