MarkaWorld.com

2016 Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 2. ayağı yapıldı

2016 Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 3. Ayağı, Vezirköprü Kunduz Ormanları’nda gerçekleştirildi. Yarışmanın birincisi Sinan Çelebi – Hasan Çelebi oldu.

2016 Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 2. ayağı yapıldı
21 Ekim 2016 - 9:09 'de eklendi ve 2023 kez görüntülendi.

2016 Karadeniz Mahalli Offroad Kupası kapsamında yapılan 3. Ayak Veziroff Yarışı, 15-16 Ekim tarihlerinde Samsun Vezirköprü Kunduz Ormanları’nda gerçekleşti. Peli Parke sponsorluğunda gerçekleşen yarışmada genel klasman birinciliğini Sinan Çelebi – Hasan Çelebi ikilisi Land Rover Defender araçları ile kazandı.

Yarışmada S1 Sınıfı araç bulunmazken, S2 Sınıfı en iyi derece yapan ekip Jeep Wrangler marka araç ile Volkan Günday – Murat Günday oldu.

S3 Sınıfı en iyi derece yapan ekip, Land Rover Defender marka araç ile Sinan Çelebi – Hasan Çelebi; S4 Sınıfı en iyi derece yapan ekip ise Nissan Patrol marka araç ile Hasan Yurt – Fatih Yurt oldu.

Yarışmaya yaklaşık 20 ilden otomobil sporları kulüpleri, dağcılık kulüpleri, enduro motor kulüplerinden katılım sağlandı.

Yarışmanın yanı sıra kamp etkinlikleri de yapıldı. Koca Ayak Yarışı, Tahta Araba Yarışı gibi aktivitelerle birlikte özel ateş gösterileriyle canlı müzik eşliğinde özel bir gece düzenlendi.

Aynı gün Vezirköprü Orman Ürünleri’nin Karadeniz Bölge Müdürlüğü ve Samsun Lojistik Merkezi’nin açılışı gerçekleşti. Açılışa Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Toygar ve Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir Fişekçi katıldı.

 

Etiketler :
SON DAKİKA HABERLERİ
hali
İLGİLİ HABERLER