MarkaWorld.com

“Top Sende”nin kazananları belli oldu

Enerji devi Lukoil’ın dijital platformda gerçekleştirdiği ‘#TopSende’ adlı yarışması sonuçlandı. Gol sevinçlerini ifade ettikleri video çekimlerini topsende.lukoil.com.tr adresine yükleyen yarışmacılar arasından her takım için ilk üç belirlendi. İmzalı Futbol topundan akaryakıt hediye çekine, kombine stadyum biletinden imzalı formaya kadar kadar pek çok ödüle hak kazanan yarışmacılar, ödüllerini ünlü futbolcuların elinden aldı.

“Top Sende”nin kazananları belli oldu
03 Haziran 2016 - 11:02 'de eklendi ve 1810 kez görüntülendi.

Dünya üzerinde 26 ülkede 6 bine yakın akaryakıt istasyonuna sahip olan enerji devi Lukoil, Türkiye’de de Lukoil ve Akpet markalarıyla faaliyet gösteriyor. Aynı anda 4 büyük kulüple anlaşan tek marka olan Lukoil, “Sporu ve futbolu seviyoruz” fikri ile hareket ederek futbolseverleri sevindirecek bir yarışma düzenlemişti. Şirketin, 24 Mart’ta start alan ve 15 Mayıs 2016’da sona eren ‘#TopSende’ adlı yarışması, dijital platformda ses getirdi.

lukoil_2

İstedikleri mekanda, gol sevincini ifade ettikleri video çekimlerini lukoil.com.tr adresine yükleyen katılımcılar, seçmiş oldukları kulüp kategorisinin altında yarıştı. 18 yaşından büyük tüm futbolseverlerin katılabildiği yarışmaya her gün yüzlerce video yüklendi. Yarışmanın sonucunda, her kulübün yarışmacı sıralamasında yer alan birinci, ikinci ve üçüncüler seçildi.

lukoil_4

En çok ilgi Galatasaray’lılardan oldu

‘#TopSende’de 2 binin üzerinde video yarıştı. En çok videosu yüklenen takım ise Galatasaray oldu. Sarı kırmızılı taraftarlardan 937 video yüklendi. Onu 485 video ile Fenerbahçe taraftarı izledi. Beşiktaşlılar yarışmaya 379 video ile katılırken, Göztepe taraftarı 190, Trabzonspor taraftarı ise 175 video ile yarışmacı oldu. 

lukoil_3

Kimler kazandı?

BEŞİKTAŞ: 1-Gülçin Karaçoban, 2 -Gökhan Havva Soylu, 3- Mustafa Özcan

FENERBAHÇE: 1- Utku Kenan Şahinkaya, 2- Ramazan Ahi, 3- Kübra Sülü

GALATASARAY: 1- Serkan Aksoy, 2-İbrahim Karadeniz, 3-Kadir Sarı

TRABZONSPOR: 1-Yaşar Kılıç, 2-Mehmet Basaran, 3-Oğuzhan Çıtır

GÖZTEPE: 1-Veysel Bilge, 2-Recep Çağlar, 3-Mustafa Tuncer

DİĞER: 1-Mehmet Kabakcı, 2-Ahmet Kel, 3-Alihan Şahbaz

Neler kazandılar?

Her takımın yarışmacı sıralamasında yer alan birinci, ikinci ve üçüncüsüne birden fazla ödül verildi…

Her takımın birincisi: Seçmiş olduğu takım ile rüya bir gün ve kulüp futbolcuları tarafından imzalanan forma ile futbol topu, 1.000 TL değerinde akaryakıt çeki, takımının maçına sezon bileti ve plaket kazandı..

Her takımın ikincisi: Kulüp futbolcuları tarafından imzalanan forma ile futbol topu, 500 TL değerinde akaryakıt çeki, takımının maçına sezon bileti ve plaket kazandı..

Her takımın üçüncüsü: Kulüp futbolcuları tarafından imzalanan forma ile futbol topu, 100 TL değerinde akaryakıt çeki, takımının maçına sezon bileti ve plaket kazandı.

Ayrıca, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Göztepe ve Trabzonspor dışında bir takımı tutanlar ise “diğer” seçeneği altında yarıştılar ve onların da dereceye girenleri çeşitli hediyeler kazandı.

Etiketler :
SON DAKİKA HABERLERİ
hali
İLGİLİ HABERLER