MarkaWorld.com

Dünya, Kastamonu Entegre’yi Birleşmiş Milletler’de izledi

Cenevre’deki Birleşmiş Milletler ofisinde düzenlenen, FAO Ormancılık Komitesi’nin yıllık toplantısına, tarihinde ilk kez Türkiye’den özel sektörü temsilen Kastamonu Entegre davet edildi. Kastamonu Entegre Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Naci Güngör’ün dünya ve ülke bazındaki pazar istatistik bilgileri ile yurt dışındaki yatırımlar hakkında yaptığı ayrıntılı sunum beğeni topladı.

Dünya, Kastamonu Entegre’yi Birleşmiş Milletler’de izledi
01 Kasım 2016 - 7:51 'de eklendi ve 1914 kez görüntülendi.

18-19 Ekim 2016 tarihleri arasında Cenevre’de gerçekleşen, Avrupa, Kuzey Amerika, Rusya, Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinin temsil edildiği toplantıda, pazar ve trendler değerlendirildi. Toplantıda öne çıkan başlıklar arasında pazar eğilimleri ve politikaları, orman ürünlerinin üretim, dış ticareti ve tüketimi, özel sektör için orman ürünleri sektöründe fırsatlar ve bariyerler bulunuyor.

FAO Ormancılık Komitesi’nin ikinci gününde söz alan Kastamonu Entegre Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Naci Güngör, tanıtım sunumuyla göz doldurdu. Güngör, dünya ve ülke bazındaki pazar istatistik bilgileri ile yurt dışındaki yatırımları hakkında da detaylı bilgi verdi.

keas_2

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO)

Birleşmiş Milletler altında tarım, ormancılık ve balıkçılıkla ilgili kurulan FAO’nun faaliyetleri dört temel alanda yoğunlaşır. Kalkınmayı desteklemek için bilgi toplayan, analiz eden ve dağıtan bir bilgi ağı oluşturmak, üye ülkeler arasında kalkınmayı sağlamak ve açlığı azaltmaya yönelik olarak uygulanan politikalardan elde edilen deneyimleri paylaşmak, bütün ülkelerin bir araya geldiği ve konuları tartışarak karar aldığı tarafsız bir platform oluşturmak, elde edilen bilgi ve deneyimleri projeler vasıtasıyla arazi düzeyinde uygulamayı temin etmek.

Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE)

Birleşmiş Miletler Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE), Birleşmiş Milletlerin beş bölgesel komisyonundan biridir. Batı Avrupa, Orta ve Doğu Avrupa, Orta Asya ve Kuzey Amerika’da yer alan toplam 56 ülkeyi kapsamaktadır. Temel görevi bölgede sürdürülebilir ekonomik kalkınmaya katkıda bulunmak üzere, bölge ülkeleri arasındaki işbirliği ve bütünleşmeyi sağlamaktır. Çeşitli sektörlere odaklanmış olan komisyonun altı Sektörel Komitesinden birisi de Ormancılık Komitesi (Timber Commitee)’dir. FAO Ormancılık Komitesi (COFFI – Committee on Forests and the Forest Industry ) yılda bir kez toplanmaktadır.

 

SON DAKİKA HABERLERİ
hali
İLGİLİ HABERLER