MarkaWorld.com

2016 düğün sezonu Mutlu Düğünler Atölyesi ile açılıyor

Birbirinden farklı ve özel etkinliklere imza atarak, inovatif adımlarla ilerleyen Crowne Plaza Oryapark, yine bir ilki gerçekleştirerek 27 Mart Pazar günü, evlenmeyi düşünen çiftlerin ücretsiz olarak katılabilecekleri mükemmel bir organizasyon düzenleyecek.

2016 düğün sezonu Mutlu Düğünler Atölyesi ile açılıyor
25 Mart 2016 - 9:04 'de eklendi ve 2208 kez görüntülendi.

Crowne Plaza Oryapark ve By Mustafa Organizasyon iş birliği ile düğün organizasyonu için ihtiyacınız olacak tüm bilgiye sahip olma imkanı sunacak olan Mutlu Düğünler Atölyesi, 27 Mart 2016 tarihinde 14:00 – 18:00 saatleri arasında Crowne Plaza Oryapark Ümraniye’de gerçekleşecek. Etkinliğe özel defileler, fırsatlarla dolu çekilişler ve sadece o güne özel indirimlerle, düşlediğiniz organizasyonu gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşacaksınız.

Düğün Öncesi Hazırlıkları

Düğün öncesi tüm ihtiyaçlarınız için size rehber olacak bu organizasyonda; Kır düğününden, kına gecesine, nişan ve gelin hamamına kadar tüm evlilik öncesi ihtiyaçların canlandırılacağı ve provasının yapılacağı eğlenceli bir etkinlik sizleri bekliyor.

mda_2

Defileler ve Gösteriler

Kına, kaftan, gelinlik – damatlık modelleri, saç ve makyaj modelleri gibi birçok detayı yakından inceleyebileceğiniz “Mutlu Düğünler Atölyesi” size eşsiz bir deneyim katacak.

mda_3

Mutlu Düğünler Atölyesi’ne Kimler Katılmalı?

Evlenmeyi planlayan tüm mutlu çiftler ücretsiz olarak bu eşsiz etkinliğe katılabilir. Katılım ücretsiz olup, katılım formunu doldurmanız yeterlidir.

Mutlu Düğünler Atölyesi’nde katılımcılar arasında yapılacak çekilişlerde, gelin yolu, masaj, yemek, spa, gelin hamamı, merdiven süsleme, ücretsiz dj, saç, makyaj ve dans dersi içeren hediyeler verilecektir. Katılımcılar etkinliğin zengin içeriğini yaşarken, aynı zamanda Crowne Plaza Oryapark’ın eşsiz lezzetlerini deneyimleyecek ve otel düğün menülerinin tabaklarda ki sunumuna şahit olacaklar.

Kısaca, Mutlu Düğünler Atölyesi dünya evinin kapılarını sizler için aralayacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
hali
İLGİLİ HABERLER