MarkaWorld.com

2019 armatürleri rengarenk…

2019 banyolarında en göze çarpan detay renklerin ihtişamı. Banyoların havasını küçük bir dokunuşla değiştirmek isteyenler içinse bu yılın en trend modası renkli armatürler… Ideal Standard’ın Tyria armatürleri, birbirinden farklı renk seçenekleriyle banyolarınızı hem renklendiriyor hem de çevre dostu tasarımıyla doğal kaynakların korunmasına yardımcı oluyor.

2019 armatürleri rengarenk…
10 Aralık 2018 - 12:35 'de eklendi ve 1518 kez görüntülendi.

Günümüzde artık daha sıcak ve rahat bir yaşam alanı olarak tasarlanan banyolar tercih ediliyor. 2019 banyolarında ise tasarım odaklı ürünlerin yanı sıra kullanılan renkler oldukça ön planda. Ideal Standard‘ın yeni armatür serisi Tyria, modern ve özgün banyo mekanları yaratmak isteyenler için tasarlanmış çok özel bir seri.

tyria_4

2019’da armatürler çok renkli

Banyo dekorasyonunda en ilham verici kaynaklardan biri de renkler. Bu yılın banyolarında ise renklerin hakimiyeti söz konusu. Lavabo bataryalarının yanı sıra duş ve banyo bataryalarında ankastre seçenekleri de bulunan Tyria, şık tasarımı ve renk seçenekleriyle banyolarınıza göz alıcı bir şıklık katıyor. Krom, mat/beyaz, mat/siyah renk seçeneklerinin bulunduğu Seri, kullanıcıların tercihine göre banyolarını dizayn etme imkanı sunuyor.

tyria_3

Bilinçli su tüketimi sağlayan armatür

Yeni nesil teknolojileri ve inovatif tasarımıyla banyolarda sudan tasarruf etme imkanı sunan Tyria armatürler, 5 lt/dk su tüketimiyle “bilinçli su tüketimi” sağlıyor. Aynı zamanda Easy-Fix teknolojisiyle de kolay ve hızlı montaj imkanı sunuyor.

 

Etiketler :
SON DAKİKA HABERLERİ
hali
İLGİLİ HABERLER