MarkaWorld.com

2017 Yaz pardesü koleksiyonunda işlemeler ön planda…

Doğanın yeniden canlandığı ve canlanırken renklendiği bir dönemde bu değişimi günlük giyimimizden ev dekorasyonuna kadar birçok alanda hissediyoruz. Modern tasarımlar ile pastel tonların hakim olduğu 2017 yaz pardesü koleksiyonu da yaza uygun farklı renklerdeki modelleriyle öne çıkıyor. Doğadan ilham alınarak tasarlanan Zühre yaz pardesü koleksiyonunda, tropikal çağrışımlar yapan gök mavisi tonları, doğadan ilham alan yeşilin tonları, krem ve eflatun renkleri ön plana çıkarken nakış işlemeler göz kamaştırıyor.

2017 Yaz pardesü koleksiyonunda işlemeler ön planda…
05 Haziran 2017 - 8:54 'de eklendi ve 1786 kez görüntülendi.

Kaliteli ve yenilikçi tasarımlarıyla kadınların beğenisini kazanan Zühre, 2017 yaz koleksiyonuyla pardesü modasına yön veriyor. Modern çizgiler ile pastel tonların hakim olduğu pardesü koleksiyonunda farklı renklerdeki tasarımlar dikkat çekiyor.

Yeni sezon ürünlerde gök mavisi, haki yeşili, krem ve eflatun gibi tonları ön plana çıkaran Zühre, farklı yaş gruplarına ve farklı vücut şekillerine uygun modeller sunuyor. Her sezonun kurtarıcı parçalarından biri olan pardesüler şık görünümleri, rahatlığı ve her parçayla kolayca kombinlenebilme özellikleriyle öne çıkıyor.

zuhre_2

Doğanın renkleri ile gözleriniz kamaşacak
Pelerin modelden, altı kloş modellere, monokrom ve işlemeliye kadar her tarza uygun parça olan koleksiyonda, kullanılan kaliteli kumaşlar dikkat çekiyor. Keten efektli pamuklu kumaşlardan, denim trenç kot modellere, hasır detaylardan şifona kadar birçok alternatif sunan Zühre koleksiyonu, modayı yakından takip etmek isteyen kadınların tercihi.

zuhre_3

Koleksiyonda yer alan üst kısmında nakıştan gül işlemelerinin yer aldığı bel bağlama detayı olan krem rengi pardesü ile şıklık ve zarafeti bir arada bulabilir, siyah beyaz dikey çizgili, yaka ve belinde nakış işlemesi bulunan pardesü ile asaleti üzerinize taşıyabilirsiniz. Şıklığı ve rahatlığı bir arada arıyorsanız, omuz ve kollardaki arma detayıyla göz dolduran yeşil renk pardesü tam size göre!

 

Etiketler :
SON DAKİKA HABERLERİ
hali
İLGİLİ HABERLER